Spökrundan igår.

Igår så skulle jag hjälpa till på ridlägrerna att skrämma dem på spökrundan, hade korta mjukisbyxor och kortstrumpor så jag fick linda mina ben i benlindor! Medans vi väntade på barnen stod i och sjöng och dansade haha! Det hände en sjukt äcklig sak om en båt som jag inte orkar ta upp nu.
Satt sen bland brännässlor och några tistlar kände inte så värst mycket som tur var! 
 
När dem kom så gick dem ju fel väg! Jag som skulle jaga dem och allt. 
 
Mina helt sjukt, underbara, finaste, galnaste, snällaste, roligaste, karlsson på takigaste, pippigaste, rödluvigaste, vargigaste vännerna någonsin ♥ Ni är bäst!

Är sjukt trött...

Alltså, skicka inte meddelanden till mig på Facebook kl 8 på morgonen! Ni kanske är vakna men mig väcker ni för att skriva "hejj". Inge illa menat mot er men är sjukt död på morgonen, jämt. Förvänta er inte svar med 3 miljoner glada gubbar". Alla kommer till mobilen, och jag kan inte ha ljudlöst för min syster väcker mig, jag vet att jag kan ta bort det men jag vill ju se dem på dagen.
 
Nog om det, vaknade av alla meddelanden vid 8-9 tiden. Trodde jag skulle svimma när jag gick ut med Zingo, värme och trötthet verkade inte vara en bra kombination märkte jag. Så nu ligger jag här i sängen och lyssnar på musik och dricker juice. Min hals flammas upp när jag sväljer, det känns bokstavligt som det. 
 
Ha en bättre dag än mig nu! ;)
 

Justin Bieber - Min idol ♥

Jag älskar Justin Bieber.  Jag skulle kunna göra nästan vad som helst för att få träffa honom och om han nu kommer till Sverige skullejag om jag fick köpa biljetter typ längst fram. Jag är helt galen i honom, han sjunger sjukt bra ser helt jävla perfekt ut och verkar vara underbart snäll.
Och jag tycker inte det är något fel att jag älskar någon så mycket som jag aldrig ens träffat, det är lixom något speciellt med honom. Han är den näst mest kända och sökta personen på jorden. Lite sjukt ändå? 

Och så finns det dom haters han har. Det finns nog minst lika många haters som Beliebers. Och jag förstår mig VERKLIGEN INTE på dom. Jag förstår hur någon kan tycka att han är dålig, hur någon kan tycka att han är ful, hur någon kan störa sig på honom osv, men bara för det behöver man ju inte HATA honom??!! HATA är ett väldigt starkt ord, älska också. Att vissa lägger upp videoklipp på YT om hur mycket dom hatar honom och hur gärna dom hade dödat honom om dom fick chansen. I DON'T UNDERSTAND!! Om jag nämner hans namn i klassrummet kan jag direkt få tillbaka olika kommentarer som "den tjejen", "han är bög" eller "jag hatar honom".Hur OMOGET är inte det? Jag skulle aldrig i hela mitt liv säga att jag hatade Eric Saade t.ex bara för att jag tycker han sjunger dåligt. Han har väl lika mycket själ till att leva och finnas även om jag tycker han sjunger dåligt.

DESSUTOM tror jag att största delen av Justins haters inte alls hatar honom utan bara säger det av olika själ, grupptryck till exempel. Men shit, hur coolt är det att hata honom? Alltså det jag ville komma fram till, alla ni som "hatar" Justin, tänk efter lite, är han verkligen värd att bli hatad av så sjukt många!? Nästan alla i världen hatar ju honom, jag ärligt talat känner bara en kille som gillar honom. En kille som är riktigt nära vän till mig, han har stenkoll på allt, när han fyller år, när han släpper nya låtar osv. Jag bara rent ut sagt älskar hans sätt att vara på. Men han är inte bög bara för att han gillar Justin! Och alla som kallar Justin bög, det är tekniskt sett omöjligt just nu, för han har tjej! Och alla ni som kallar honom tjej & bög, man kan inte vara tjej och bög så det går inte heller!

MASSOR AV CREED TILL ALLA NI SOM STÅR UPP FÖR ATT NI GILLAR HONOM ELLER RENT UT SAGT ALLA NI SOM INTE HATAR HONOM. Till er som hatar honom, ni är omogna!
Varför jag tog upp det är för att jag verkligen är ett stort "fan" av honom och verkligen älskar honom och tyckte han var värd en plats här.
 
Text skriven av Caroline Bågfeld, med ändringar av mig.
 
Hittade inlägget som stämde sjukt bra på mig tack Carro för att jag fick lägga ut det :)
 

Best ~

Jag är nog bäst alltså, hjälpte Hanna med att logga in på sin facebook som har blivit hackad av någon jävel.
Någon hade skrivit mitt nr dit smset skickades (?), smart! 
Såklart visste jag inte att det var henne facebook utan jag trodde det var min så jag skrev något lösen som jag trodde skulle bli till min facebook.
Vilket det inte vart, kom in på hennes så jag vart väldigt chockad och ringde henne snabbt. Jag gav henne det lösenordet som jag hade skrivit in som jag trodde skulle bli till mig. Så plus poäng till mig! :D
 
Igår så pratade jag med en av mina idoler, inte Justin, inte Linn utan Caroline Bågfeldt! Hennes nummer ligger ute på bloggen så jag tänkte, testar väl att skicka ett sms! Några minuter senare får jag ett svar, "Hej Hanna! Vad roligt att du smsade och tack! Känns helt awesome att vara någons idol Kram! :D"
Jag vart så överlycklig så jag trodde jag skulle börja grina! Sen pratade vi lite om Justin och så. Någon dag ska jag även få mod att ringa till henne!
Tack Carro!!
 
 
Snart hoppas jag väl att Sandra kommer så vi kan dra ner mot festivalen! Har ingen aning om när den börjar faktist haha! Jag förstår om allt blev rörigt nu hehe...
 
Ha en bra dag nu!
 

Stan

Kom hem från stan för en stund sedan, det jag fick med mig hem var 2 linnen, regnjacka och vatten från Stadium haha! Alla dem sakerna ska jag ju ha hos pappa annars hade ni settt bilder här!
Sen fick pappa med sig lite ute möbler, dem vägde bly så jag förstår inte hur han ska få ut dem ur bilen? Men allt går bara man vill! Alla dem sakerna ska jag ju ha hos pappa annars hade ni settt bilder här!
 
Imorgon ska jag nog gå till festivalen med Sandra och kika lite där, skojsigt.
 
Jag och Zingo HAHA!

Crazy ~


Schockemöhle - Strömsholm

Mitt enda köp på Strömsholm var mitt älskade Schockemöhle schabrak som jag har suktat efter länge. Snäll som Julia är hängde hon med när jag gick och letade. 300 fick jag betala för det, det var värt alla pengar.
 
Träffade även Ida från PA 3 så jag skrek hej till henne och hon hejjade tillbaka! :D

Som vanligt.

Godmorgon, eller eftermiddag! Precis vart ute med hunden, som vanligt. Regnade inte lika mycket idag så jag slapp bära på det tunga paraplyet. Pappa ringde nyss så vi drar in till stan imorgon, under vad jag får med mig hem.
Har inte planerat in något mer än att slappa, vilar mig i form du vet!


Suckar på vädret!

Regn och mera regn, ska ut med hunden nu igen och skydda mig mot regnet. Efter det ska jag väl fortsätta sitta vid datorn. Godnatt i förväg!
 

Feeling ♥


SM vinnare 2012

Dem som vart SM vinnare det här året var Högbo ridklubb! Jag kände ju dem eftersom Klara och Selma har gått i min klass 2010 men dem flyttade samma år...
När vi träffades vart dem jätte glada, trodde inte dem skulle bli så glada! Sen kom dem ihåg mitt namn vilket var viktigast haha!
 



 

Mobilskal

Igår va jag och pappa på stan för han skulle köpa ett mobilskal, självklart kommer jag också med ett! Är ju lite av ett Justin Bieber fan så det vart ett lila skal som jag älskar! Nu kan jag variera mellan det lila och det andra.
 
Mitt förra skal har ju några repor, klumpig som jag är tappar jag den jämt på asfalt men den överlever.
Förlåt för kass mobilbild men jag orkar inte ta kort med kameran
 
.

Saknar min prinsessa.

Så fin ♥

Regn!

Kom in för ett tag sen, tänkte gå en längre promenad men det sket sig totalt pga regnet. Jag hade ett stort paraply men vart dyngsur endå, stycker lite synd om Zingo som jämt får traska i ur och skur men han kanske tycker det är kul? Inte för att jag tror det eftersom jag fick släpa han från sin säng ut genom dörren.
Han brukar inte göra så, han tycker nog inte om regn.
 
     

Ut med hunden

Vaknade precis att min hund Zingo kom in och väckte mig. Idag ska jag inte göra mycket alls, efter frukosten ska jag ut med Zingo, annars ska jag väl mest sitta vid datorn.
 
Har faktiskt ganska många idéer med bloggen nu! Först ska den bli lite känd? Det får ta den tid som krävs för det.
 
Blir en arkivbild pga att jag inte kan ladda upp några nya bilder i safari, blogg.se appen kommer jag inte ens in på!
 

Tack Josefine!

Ville bara tacka Josefine för den fina designen! Vart helnöjd och kommer inte byta på ett bra tag! Tack så hemskt mycket!
 
Jossan och Günther
 
Hamreryttarna!

Information om mig och hästarna.

Jag heter Hanna och jag är 13 år och bor i Västerås och i Virsbo, mina föräldrar är skilda så jag bor i Västerås på jämna veckor och i Virsbo på ojämna.
 
På min fritid alltså när jag inte sitter i skolan så umgås jag med mina vänner, är i stallet, shoppar och äter godis. Stallet där jag rider heter Wirsbo Ridcenter och där trivs jag väldigt bra! Jag rider där två gånger i veckan, på Onsdagar rider jag i träningsgrupp på Anki och på torsdagar en vanlig grupp.
Om jag skulle beskriva mig själv så är jag en ganska glad människa som bryr sig om andra väldigt mycket. Sen är jag pratglad, lite för mycket kanske.
 
 
 
Jag kommer inte skriva om ridskolehästarna pga att jag kommer troligtvis sluta rida i Virsbo om inte Groggen kommer kunne gå på lektionerna.
 
 
Lastcallforalcohol "Groggen" - 1993-05-18
 Groggen är en Valack ned hjärtat på rätt ställe, han gör aldrig dumma saker mer än att busa lite på uteritter. Han kan gå i stadig form i skritt och i traven, med tanke på att han har vart en travare så kämpar vi på med galoppen som nu börjar gå åt rätt håll!
 
Innan min farbror köpte honom så skulle han gå till slakt för att han inte spang in mer pengar, men han behövde ett hem som gav honom kärlek. Efter dem hade köpt Groggen så sprang han in 803 870 kr.
 
Världens bästa Groggen ♥
 
 
 
       

Bloggrape!

Tjenixen, nu har jag varit inne här och fixat och trixat med en design till Hanna!
Nu ska jag lämna bloggen innan jag gör något mer dumt mot henne, hoppas iallafall att ni tyckte designen blev bra.
 
Kram
Jossan, hamreryttarna.blogg.se

RSS 2.0