Ridläger

Vi åker strax mot slofallet, vi sov väl lite halvdåligt inatt. 1 timme ska vi sitta i bilen sen är vi framme! På lördag, direkt efter ridlägret åker jag till groggen och rider. Sover där också, tills på måndag tror jag.


Simply the best

No words för groggen idag. Rubriken!


Fotograf

Idag åker vi ut till groggen sent på eftermiddagen, Jossan kommer agera fotograf så bilder kommer upp imorgon.

Åker på ridläger imorgon ju! Glömt bort det totalt och jag hinner inte fixa tidsinställda! Hoppas man kan blogga genom appen då.


This is love


Ridit

Idag så red jag hos min farbror, hästen heter Groggen och kommer hamna här i bloggen då och då.

Han är en travare född -93 och urmysig! Första gången jag red han så jag skrittade 15 sen började jag trava och göra massa övergångar, testade göra en galoppfattning men det gick inte...


Mikko

Jag tror jag är kääär!


Fika


Hot

Såg att jag hade kommit med i Powniesvallers blogg, tack! :)


Godmorgon!

Godmorgon, vaknade för 10 minuter sen, har precis ätit en macka och väntar på att få hoppa in i duschen. Vid 14.00 ska vi till en familj som hade massa katter och hälsa på tror jag, såklart ska vi till Coop och köpa godis har abstinens här!


Sims

Ska spela lite Sims med Jossan sen ska vi äta kyckling och ris, mums! Imorgon hoppas vi på bra väder så vi kan åka till ett vattenland, men det kommer troligtvis åska och regna hela dagen...


Sunne

Sitter i Sunne där Josefines mormor bor. Vi ska strax äta lite och sen troligtvis gå ut. Resan hit tog ca 3 timmar, då sov jag och Jossan som tur va.


"u my friend"

God eftermiddag! Natten igår var väldigt rolig, tack allihopa! Sitter i soffan och dricker 7up! Saknat ridningen väldigt mycket... Ska rida lite grann i sommar på en travare som ska bli jätte roligt. Saknar min bästa Jossan också ....


Grattis!

Idag fyller världens finaste farmor år och senare ska vi äta gott kött och bara umgås. Ha en bra dag!


Farmor

Är hos min farmor just nu, hon fyller 82 år imorgon! Vi var först hos min farbror och hälsade på hästarna som han och hans tjej har. Groggen, finisen! Nu så har vi ätit jordgubbar med glass och kollat lite på tv, vart fint väder här så yta och solat har vi också vart!


Ice Age

Hejsan! Har fixat det värsta i mitt rum och satt på lösnaglar, resten av mitt rum görs ikväll efter Ice Age som vi ska se på bio! Nu kollar jag på top model och äter kakor, svälter här!


Syster

Är hos min syster Sandra och hennes kille, ska sova här inatt. Imorgon ska vi gå på stan och kika lite, dem har sagt att det ska vara fint väder så det får vi hoppas på!


Äntligen!

Äntligen fungerar blogg.se appen!

Igår var jag och Jossan på Grönan iallafall vi hade jätte roligt, det var ca 28 grader i skuggan, väldigt varmt. Ska nog till Grönan på lördag också!

 

Nu ska jag käka lite pannkakor så vi hörs sen!


Ouups!

Har vart upptagen dem senaste dagarna, därav uppdateringen ;)
På Lördag ska jag till grönan med min bästa vän Josefine (<3). Vi var där förra året så vi ska göra det till en rutin att va på grönan.
 

Tälta

Ligger i tältet på min altan med Josefine och ska nörda lite vid datorerna. Har vart en hyffsad dag med dålig uppdatering från min sida. Men det händer inte så mycket nu på sommarlovs-dagarna. Vi är mest ute och spelar lite fotboll.
 
Vi för någon minut sen!

Fiska!

Idag fiskade jag vid Avlången, jag fick faktist 2 regnbågar (?) på 40 minuter! Dem andra som var där hade vart där sen kl 7 och inte fått en enda haha!
Fast vi gav bort dem, vi äter inte så mycket fisk. Bara typ fiskpinnar haha!
 
Här har vi dem mina äckelfiskar! 

RSS 2.0